REPA Transportbanden b.v.
K.v.k. Haarlem nr: 37093424


Webdesign en CMS door Orangeline b.v.


REPA Transportbanden
Fluorietweg 28, 1812 RR Alkmaar
E-mail:
Tel. +31 251 320533
Fax +31 251 316542
Trommels / Rollen

Ook voor aandrijftrommels, keertrommels, gelagerde rollen (standard quality en high quality) en trogstellen vindt u in REPA een geschikte partner. De produktie van deze rollen gebeurt in eigen beheer en op klantspecificatie. Zowel voor de zware industrie met diameters tot 1200 mm, als voor de lichtere industrie. Bijvoorbeeld in bakkerijen, met mesovergangen met diameters van 8 mm in RVS, alles is mogelijk.
Verder bekleedt REPA ook stortpunten, trechters, bunkers etc.

REPA heeft een aparte afdeling waar de trommels en rollen worden bekleed. Dit gebeurt veelal met slijtvast rubber dat in verschillende diktes en hardheden verkrijgbaar is. Van geprofileerd rubber voor de aandrijftrommels en glad rubber voor de keertrommels. Ook kunnen wij aandrijftrommels bekleden met keramiek. Voor de voedingsindustrie hebben we speciale bekledingen die olie en vetbestendig zijn en voldoen aan alle richtlijnen van de FDA en HACCP.

Materialen die veel worden ingezet zijn: pvc, rubber, pu, siliconen etc.

De rollen worden veelal koud gevulkaniseerd, maar we leveren ook rollen die warm gevulkaniseerd zijn. In sommige installaties kunnen onze vakbekwame service monteurs ook ter plaatse een trommel bekleden, zodat deze niet helemaal uitgebouwd hoeft te worden.

Klik hier voor informatie over de zelfsturende rollen met verschillende soorten bekleding voor optimaal resultaat.